Kupila 100 haljina da smrša

Jedna Britanka rešena da smrša, motivisala je sebe na neobičan način – kupovinom 100 haljina koje joj sada savršeno stoje.
Jedna Britanka rešena da smrša, motivisala je sebe na neobičan način – kupovinom 100 haljina koje joj sada savršeno stoje.

Naime, Heder Hol se početkom godine pridružila grupi za podršku osobama sa viškom kilograma koje žele da smršaju. Tada je kupila samo jednu haljinu i okačila je na ormar kako bi je podstakla da ne posustaje u svojoj borbi za željeni izgled. Međutim, kako je gubila kilograme, tako je 51-godišnjakinja nastavila da kupuje haljine za par brojeva manje, da bi na kraju na njih potrošila 15 hiljada funti.

"Dok sam bila najteža, morala sam da se oblačim u skladu sa svojim kilogramima. To me je ograničavalo", kaže Heather, kojoj izgled nije bio jedini problem. "Bolela su me leđa, u avionu sam se mučila da vežem sigurnosni pojas, a kada sam pre nekoliko godina bila u Diznilendu, nisam mogla da stanem u vrtešku.”

Heder danas ima čak 38 kilograma manje i kaže da je sav novac koji nije trošila na godišnje odmore jer se stidela da se skine u kupaći, potrošila na novu garderobu koja joj sada odlično stoji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.