Veoma iskren oglas za stan

"Bolesno precenjen, sa tepihom koji je prljav poput bebinih pelena i zidovima sa kojih se guli boja, ovaj stan sa dve spavaće sobe, na zadnjem spratu zgrade u Severnom Bondiju idealan je za slepog i/ili vrlo tolerantnog cimera", ovako počinje oglas u kom jedan Austrijanac traži cimera.

 

"Bolesno precenjen, sa tepihom koji je prljav poput bebinih pelena i zidovima sa kojih se guli boja, ovaj stan sa dve spavaće sobe, na zadnjem spratu zgrade u Severnom Bondiju idealan je za slepog i/ili vrlo tolerantnog cimera", ovako počinje oglas u kom jedan Austrijanac traži cimera.

Naime, 33-godišnji muškarac je odlučio da da oglas za cimera u kom će potpuno iskreno opisati stanje u kom se nalazi stan za čije rentiranje je cena previsoka.

"Vaša potencijalna soba je još uvek nedovršena, ali ima sva četiri zida, pa se to može uzeti kao plus. Soba ima i kupatilo, koje zadržava vodu, pa sa te strane ispunjava svoju svrhu", piše on dalje.

"Kuhinja ima sve najnužnije potrepštine i ni trunku više. Stan je uređen i namešten, a taj stil je najlakše opisati kao "narkomanski minimalizam". Ima i internet i mašinu za pranje veša i ostale nužne stvari".

Ono što navodi kao prednost preseljenja u stan je prelep pogled koji se pruža sa terase stana, prodavnicu u blizini i autobusku stanicu, a pored opisa životnog prostora navodi i nekoliko činjenica o sebi.

"Radim u medijima/marketingu i totalni sam drkadžija. Gledano sa pozitivne strane, nemam dosije. Star sam 33 godine, volim muške stvari, poput gledanja utakmica i gotove hrane, a nedavno sam otkrio čari omekšivača za veš. Nije me briga sa kim ću živeti, ali ne preferiram život sa parovima, jer me živciraju zaljubljeni".

"Ako ste devojka, verovali ili ne, moja zadnja dva cimera su bile žene i usuđujem se da kažem da smo se dobro slagali. Mogu vam ustupiti njihove kontakte ukoliko želite da proverite moj kredibilitet", završava on oglas i dodaje da se zalaže za istinu u oglasima za nekretnine i zbog toga se potencijalnim cimerima obraća iskreno.

  • Nadja NS

    30.08.2011 09:42
    Konacno neko iskren!! Svaka cast !!!
    Interesuje me, da li je izdao!?
  • en-es

    29.08.2011 16:12
    "narkomanski minimalizam" hahahah
  • Sone NS

    28.08.2011 09:13
    Gari je car!
    Pa znachi kraljina! :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva