VIDEO: Voditeljka iznenadila publiku dubokim dekolteom

Poznato je da postoji određeni kodeks oblačenja za voditelje dnevnika na televiziji, ali jedna Holanđanka uspela je svojim izborom garderobe da potpuno zaseni vesti koje je čitala.
Poznato je da postoji određeni kodeks oblačenja za voditelje dnevnika na televiziji, ali jedna Holanđanka uspela je svojim izborom garderobe da potpuno zaseni vesti koje je čitala.

Prsata Lejla Abid čitala je najnovije vesti u informativnom programu televizije "NOS", ali na ono što je govorila niko nije obratio pažnju zahvaljujući dubokom dekolteu koji je otkrio njene ogromne grudi. Lejla je obukla crni sako ispod kojeg je izvirivao čipkasti crveni grudnjak, a u prvom planu je bilo njeno raskošno poprsje, koje su gledaoci sigurno dobro upamtili. Voditeljka se, pak, ponašala kao da je zakopčana do grla i ozbiljnim glasom čitala vesti o događajima u Iraku.

Ipak, zahvaljujući ovom snimku Lejla je postala hit na internetu, a neki Holanđani na Jutjubu napisali su kako je video lažnjak, da je dekolte kompjuterski povećan, te da Abidova te večeri uopšte nije nosila majicu sa izrezom.

 

  • Stari Grad

    04.09.2011 06:59
    uh, meni ne smeta. Eto gledao bih i bez tona :)
  • mb

    03.09.2011 21:13
    montaza
    vidi se iz aviona....
  • Pesimista

    03.09.2011 18:01
    ...
    I neko bi ovakvu lepotu zamotavao u burku i hidžab!? Kuda ide ovaj svet!??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti