VIDEO: Sagradili prozirnu crkvu

Belgijske arhitekte Pieterjan Gijs i Arnout Van Vaerenberg konstruisali su prozirnu crkvu.
Belgijske arhitekte Pieterjan Gijs i Arnout Van Vaerenberg konstruisali su prozirnu crkvu.

Neobična građevina je sastavljena od sto slojeva čeličnih greda, a razlikuje se od svih drugih po tome što njen izgled zavisi od ugla iz kog se posmatra.

Dok iz jednog ugla izgleda kao obična crkA na brežuklju, iz drugog je potpuno prozirna, a iz trećeg izgleda kao da je sagrađena od drveta.

Ovaj umetnički projekat nazvan je "Čitaj između redova", a svestrani duo hteo je  javnosti da poruči da istina nije uvek onakva kakva se čini.

 

  • Londra

    29.10.2011 16:36
    Isuse..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.