I brčkanje u bazenu je umetnost

Brčkanje u bazenu pred posetiocima muzeja nova je postavka u Njujorku.
Brčkanje u bazenu pred posetiocima muzeja nova je postavka u Njujorku.

 

"Džinovski psiho bazen" ime je dela Karstena Holera, a posetioci mogu da se uključe u izložbu tako što će skinuti sve sa sebe i brčkati se u njegovom bazenu u Novom muzeju u Njujorku.

Holer je ovo zamislio kao deo svog serijala "Iskustva", i posetiocima ponudio bazen sa preterano slanom vodom zagrejanom na telesnu temperaturu, pa učesnici mogu satima samo da plutaju bez da se pomaknu, prenosi "Telegraf".

Međutim, nadležni organi nisu oduševljeni idejom o gomili nepoznatih golih ljudi u istom bazenu, pa su Holerov performans ograničili samo na po jednog učesnika, a voda u bazenu mora da bude promenjena pre što sledeći uđe

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti