Odustale od Olimpijade zbog povećanja grudi

Brazilske bliznakinje Bia i Branka Feres napustile su sinhrono plivanje godinu dana pre Olimpijskih igara i to zbog povećanja grudi.
Brazilske bliznakinje Bia i Branka Feres napustile su sinhrono plivanje godinu dana pre Olimpijskih igara i to zbog povećanja grudi.

Vizu za OI u Londonu obezbedile su kao nacionalne prvakinje, ali neće se takmičiti. Bia i Branka pored toga što se bave sinhornim plivanjem rade i kao televizijske voditeljke, a da bi uspele u tome procenile su da moraju da povećaju grudi. Upravo zbog toga odustale su od nastupa na Olimpijskim igrama, ali i sporta uopšte jer smatraju da nakon ugradnje silikona neće biti dobre kao pre.

Iz Olimijskog komiteta Brazila se nisu oglasili ovim povodom, ali zato jesu brazilski navijači i dosta Engleza kojima će biti uskraćeno da na OI uživaju u vodenim veštinama dvadesetrogodišnjih sestara.

  • Zika

    03.11.2011 02:00
    Kurve
    Kurve
  • Sinhroni lemur

    01.11.2011 11:04
    Kada se vrte, biće u excentru
  • Nikola

    01.11.2011 10:57
    Ambicije
    Pa, ako Brazil isplaćuje i vodi brigu o svojim sportistima kao Srbija onda ih i razumem. Setimo se samo Miljkovićevog komentara posle osvajanja zlata pre koji mesec.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.