Lak za nokte za muškarce

Kozmetička kuća "Evolution man" izbacila je na tržište muške lakove za nokte.
Kozmetička kuća "Evolution man" izbacila je na tržište muške lakove za nokte.

Negovane muške ruke su poželjne. I u srpskim salonima sve češće se mogu zateći muškarci koji svoje nokte prepuštaju profesionalcima. Ipak, i dalje je veoma teško zamisliti "jači pol" kako nanosi lak za nokte.

"EvolutionMan" lakovi su isključlivo za muškarce, a dostupni su u beloj, tamno roze i sivoj boji.

Kreator ovih lakova Marko Berardini kaže da su ove boje već popularne među muškarcima i da je to nešto što se već nosi.

"Ako nosite Roleks i imate izgrickane, neuredne nokte, to je kontradiktorno. Bilo da se radi o savršenom, čistom manikiru koji ukazuje na uspeh i moć ili o naglašenim bojama koje pokazuju da ne volite društvena pravila, to su načini da iskažete ko ste. Manje je trajno od tetovaže, a boju možete da menjate u zavisnosti od toga kakvo raspoloženje ili stil izaberete", rekao je Berardini modnom magazinu "Allure".

  • Scotch Bonnet

    08.11.2011 13:25
    Nokat
    Kad nalakiram nokte lakse cu da zamenim svecice i ulje na kolima. Verujem da cu i zimske gume brze da stavim
  • 08.11.2011 12:14
    Eh,unisex trendovi, a mnogi su i dalje gladni i zedni. Bitno je da oni iskazuju moc svojim lakovima i rolexima. Takvi nikad nisu imali prljavstinu pod noktima a kamoli lepu plavu boju prilikom povrede na radu. Trendovi su za uzaludne ljude i ovce.
  • Пера

    08.11.2011 09:46
    Мушкарци
    Шта је следеће-кастрљација?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.