"Umri muški" se možda snima u Srbiji

Peti deo serijala "Umri muški" mogao bi, makar delimično, da bude snimljen i u Srbiji, prenosi sajt "Austrian times".
Peti deo serijala "Umri muški" mogao bi, makar delimično, da bude snimljen i u Srbiji, prenosi sajt "Austrian times".

 

Kako je objavljeno na sajtu, delovi filma mogli bi da budu snimljeni u zatvoru u Beogradu, a novac od iznajmljivanja ovog prostora biće iskorišćen za renoviranje zatvorske kuhinje i trpezarije. Peti deo filma pod nazivom “A Good Day to Die Hard” (Dobar dan da se umre muški) trebalo bi da se pojavi u bioskopima 2013. godine.

Prema najavama Džon Meklejn (Brus Vilis) i njegov sin odlaze u Rusiju gde se sukobljavaju sa lokalnim zlikovcima. Film će režirati Džon Mur, poznat po filmovima "Maks Pejn", "Iza neprijateljskih linija" i rimejku filma "Predskazanje".

  • The Lalosh

    10.11.2011 11:26
    Eto prilike...
    ... Brusu Vilisu za popravni kod manekenke Ivane Stanković koja je izjavila da ju je skroz razočarao svojim "seljačkim" ponašanjem. :)

    Dakle, Bruse, dobro došao kući u zemlju seljaka na brdovitom Balkanu ;)
  • evo sad cu

    09.11.2011 13:12
    Live Hard - Die Soft
    Film je bio predvidjen da se snima a Pragu, ali iz ekonomskih razloga, produkcija je odlucila da se snimanje preseli a Budimpestu. Snimanje pocije 5. januara 2012., a na film ce se chekati do 14. februara 2013. godine.
  • Пера

    09.11.2011 13:02
    Умри мушки у Србији
    је већ снимљено.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.