FOTO: Studenti se skinuli da promovišu fakultet

Grupa studenata iz Drezdena, skinula se za najnoviji kalendar "Geist is geil", što u prevodu znači "Znanje je seksi", koji navodno treba da promoviše visoko obrazovanje u Saksoniji.
Grupa studenata iz Drezdena, skinula se za najnoviji kalendar "Geist is geil", što u prevodu znači "Znanje je seksi", koji navodno treba da promoviše visoko obrazovanje u Saksoniji.

U snimanju su učestvovali studenti sa Tehničkog Univerziteta u Drezdenu, a dostupna je muška i ženska varijanta.

Kalendar je delo fotografa Tonija Krešmera, koji već sada uzima prijave za izdanje za 2013. godinu. "Jedini uslov da bi nečija slika osvanula u kalendaru je, da je on student na Univerzitetu u Saksoniji i da dobro izgleda", rekao je Toni za list "Sächsische Zeitung".

Dok kritičari smatraju da je ovaj nekonvencionalan način promocije visokog školstva degutantan, u novembarskom izdanju nemačkog Plejboja osvanule su fotografije "nemačkih najlepših studentkinja".

  • 11.11.2011 16:55
    Pametni i lepi ljudi.

    Mozda da mi uradimo promociju ulicne borbe u trenerkama, devojke u takmicenju brzog ispijanja "krmace" kao i takmicenje u najduzem "brateeeeeeeeeeeee".za zenske modele cemo zvati Grand a za muske Obraz ili slicnu stoku.

    Kalendar nazovemo "Dizel Cultcha" ,a?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.