Provešće 104 sata gola sa svinjama

Američka umetnica Miru Kim provešće 104 sata potpuno gola, u društvu svinja.
Američka umetnica Miru Kim provešće 104 sata potpuno gola, u društvu svinja.

Umetnica koja je slavu stekla golišavim fotkama na najrazličitijim mestima za svoju novu destinaciju odabrala je obor sa svinjama.

Tridesetogodišnja umetnica poreklom iz Koreje svaki svoj projekat osmišljava kao oslobađanje od strahova, pošto je kao mala patila od opsesivno-kompulsivnog poremećaja.

  • Msiko

    04.12.2011 18:16
    promena lokacije

    kada se odluci za privatan stan ja nudim lokaciju ! iskustvo nezaboravno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.