FOTO: Malo bizarnija barbika

Marijel Klejton istraživala je kroz objektiv svog fotoaparata nepoznatu i zlu stranu najpoznatije lutke na svetu i podelila sa svetom svoje viđenje Barbi.
Marijel Klejton istraživala je kroz objektiv svog fotoaparata nepoznatu i zlu stranu najpoznatije lutke na svetu i podelila sa svetom svoje viđenje Barbi.

"Uradila sam to zato što mrzim barbiku. Ne podnosim stereotipe u kojima se "idealna" žena ne uklapa u autentičnu formu žene kakvu poznajemo", objašnjava Marijel fotografije koje su šokirale javnost.

"Ne možete postati Barbi bez ogromnih količina peroksida, 27 plastičnih operacija i potpunog nedostatka inteligencije i zbog toga me neizmerno nervira što majke daju svojim ćerkama ovu lutku da se sa njom igraju".

"Iza večitog ispraznog, ružem uokvirenog osmeha vreba crno srce pravog sociopate, kao u realnom životu", zaključuje ona.

  • cccccccccccc

    09.12.2011 08:36
    ccccccccc
    I ja ne mogu da smislim Barbiku i poruku koju takva igracka nosi... Ali ovako nesto... Čista samopromocija, reklamni trik, kao što već neko reče... Ne bi živ niko primetio bilo šta novo s tom lutkom da nije ovako morbidno. A sada, SVI će preneti i zgražati se, naravno... Najveći je problem što će ovo, htela - ne htela, negde ipak videti i mala deca... Grozno!
  • Y

    09.12.2011 03:55
    Samo još jedan...
    ...marketinški trik, koji - na žalost - ima svoju "kopču" sa sve bolesnijom - prvenstveno - zapadnjačkom populacijom (u koju i mi spadamo).
  • Skiper

    08.12.2011 20:07
    Mozda autorki niko nije hteo da kupi lutku kad je bila mala pa je od tada isfrustrirana, od ljubavi do mrznje linija je tanka :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva