VIDEO: Ima 115 kilograma i pleše oko šipke

Iako ima 115 kilograma, Luejn Barber (26) iz Hanovera to ne sprečava da bude među najaktivnijim članicama kluba za ples oko šipke.
Iako ima 115 kilograma, Luejn Barber (26) iz Hanovera to ne sprečava da bude među najaktivnijim članicama kluba za ples oko šipke.

"Oduvek sam želela to da probam ali sam se plašila reakcija ljudi. Međutim, kada sam se pojavila na svom prvom času i videla da svi imaju malene šorceve i štikle, bez obzira na to što im se kilaže razlikuju, osetila sam se mnogo bolje", rekla je Braberova u intervjuu za magazin "Closer".

"Jako brzo sam postala zavisna od ovog plesa. Prvi put sam se osetila seksi posle mnogo godina", otkriva ona i priznaje da se ranije stidela svog izgleda i da su je u školi zadirkivali zbog kilaže.

Lulu, kako glasi njeno umetničko ime, je majka dvoje dece i trgovac automobilima, a kaže da uspeva da izbalansira časove plesa oko šipke i porodični život i ističe da je njen najveći obožavalac njen suprug, Vil Braun (29).

"Vil obožava moj ples. Ja sam oduvek bila punija i imala obline, ali neću da dozvolim da me moja kilaža sprečava da radim ono što volim", ističe Lulu.

  • Bilja

    10.12.2011 10:35
    _
    Svaka cat na hrabrosti, ali ipak, sve ima svoje. Drago mi je ako se ona oseca bolje i ako je to unelo poboljsanja u bracni zivot :), ali..
  • Dr

    09.12.2011 12:16
    talenat nema šta
    Ko sme da kaže od gostiju da ovo ne valja jel kad ičupa tu šipku, pa omlati po njima...ccc
  • mali perica

    08.12.2011 20:02
    ako te ta dovati, nema da kazes da neces.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.