Jabuke padale s neba

U Koventriju u centralnoj Engleskoj u ponedeljak uveče padala je kiša, što ne bi bilo ništa čudno, da umesto kapi vode nisu padale jabuke.
U Koventriju u centralnoj Engleskoj u ponedeljak uveče padala je kiša, što ne bi bilo ništa čudno, da umesto kapi vode nisu padale jabuke.

Zbunjeni vozači su bili primorani da zaustave svoja vozila nasred glavne ulice okruga Kereslija, nakon što su sa neba odjednom počele da padaju jabuke, prenosi "Dejli telegraf". Kada je neobična vremenska nepogoda prošla, na ulici je ostalo stotinak plodova, a nekoliko automobila je ostalo sa oštećenim šoferšajbnama i haubama.

Kiša jabuka je verovatno nastala nakon što je kovitlac pokupio voće iz bašte ili voćnjaka i pustio ih iznad Kereslija, kažu meteorolozi.

"Jabuke su odjednom počele da padaju sa neba, bile su male i zelene i jako su udarale u haubu.Bilo je dosta automobila u tom trenutku na putu i svi su naglo zakočili. Dobro poznajem ovu oblast i znam da u blizini nema stabala jabuka", izjavio je jedan od svedoka neobične padavine.

Neki od vozača su mislili da je u pitanju dečija šala, a drugi da su jabuke ispale iz aviona.

Članica okružnog veća, Sandra Kamvel, izjavila je da ovo nije prvi neobični događaj u tom mestu i da je prošle godine u istoj ulici došlo do neobjašnjivog nestanka struje. "Čudne stvari se dešavaju u ovom delu sveta. Mi smo u oblasti koja ima jezivu istoriju, a i vekovima ovde kruže priče o vešticama. Tako da verujem da su jabuke zaista pale sa neba", rekla je Kamvelova.

  • Osmi sekretar SKOJa

    16.12.2011 11:12
    Njegovi zakoni
    Za sve je kriv Njutn
    -Stali ce sad da smisli

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva