Neki od najskupljih novogodišnjih poklona

Kupovina novogodišnjih poklona za naše najmilije nikada nije laka, posebno u doba recesije. Ipak, trgovački giganti širom sveta tokom praznika će pokušati da prodaju neke od najskupljih poklona na svetu.
Kupovina novogodišnjih poklona za naše najmilije nikada nije laka, posebno u doba recesije. Ipak, trgovački giganti širom sveta tokom praznika će pokušati da prodaju neke od najskupljih poklona na svetu.

Na prvom mestu najskupljih poklona našla se jahta "The Tropical Island Paradise", vredna čak 200 miliona dolara. Jahta koja izgleda poput ostrva dolazi s vlastitim vulkanom, vodopadom, bazenom, plažom, helikopterom i banjom.

Olovka vredna 1,4 miliona dolara na drugom je mestu ovogodišnjih najskupocenijih poklona. Radi se o hemijskoj olovci napravljenoj od čistog zlata i ukrašenoj s nekoliko desetina dijamanata od 30-karatnog zlata.

Parfemi se gotovo svake godine nađu na vrhu liste popisa poklona, a ove godine "Golden Delicious" naći će se samo na listi onih koji imaju malo dublji džep. Za luksuzni parfem u bočici od zlata potrebno je izdvojiti "samo" 640.000 dolara.

Mnoge žene ne mogu da odole lepim cipelama, pa se na ovoj listi pronašao i jedan par vredan 140.000 dolara. Svaka je štikla napravljena od čistog zlata i ukrašena sa više od 2.200 dijamanata.

Za kraj, čak i oni koji vole tehnologiju i svoje najdraže žele iznenaditi besramno skupim poklonima doći će na svoje sa Ajpodom vrednim 2.299 dolara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti