Sestre se potukle tokom grupnog seksa

Neobičan incident dogodio se u makedonskom gradu Štipu. Dve sestre koje su zajedno učestvovale u grupnom seksu, potukle su se jer je jedna bila zanemarena.
Neobičan incident dogodio se u makedonskom gradu Štipu. Dve sestre koje su zajedno učestvovale u grupnom seksu, potukle su se jer je jedna bila zanemarena.

Devojka iz Štipa, nezadovoljna zbog toga što je u grupnom seksu sa sestrom, još jednom devojkom i jednim mladićem bila zapostavljena, započela je tuču, prenose makedonski mediji. Zanemarena devojka optužila je ostale da njena sestra dobija svu pažnju, posle čega je počela da udara sestru.  Ubrzo, u borbu se uključila i treća devojka, dok ih je mladić razdvajao.

Međutim, u ranim jutarnjim časovima sve tri devojke su prevezene u bolnicu zbog povreda glave. Najviše povreda je zadobila sestra koja je započela tuču. Ona je zadržana u bolnici, dok su druge dve devojke puštene na kućno lečenje.

U toku je istraga da li su se u tom stanu često održavale orgije ili iza svega stoji prostitucija.

  • Jbo

    17.12.2011 17:00
    lud zbunjenog.... samo...ko je ovde lud a ko zbunjen?!?!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.