Promenila ime u "Blještavo roze i Sve Lepe Stvari"

Jedna žena iz Notingema promenila je svoje ime u "Blještavo Roze i Sve Lepe Stvari".
Jedna žena iz Notingema promenila je svoje ime u "Blještavo Roze i Sve Lepe Stvari".

Ova kozmetičarka, koja se zvala Šarlot Prajs jedna je od 100.000 ljudi koji su nedavno promenili ime u Britaniji zahvaljujući novom zakonu koji to omogućava.

Ova majka troje dece rekla je da je opsednuta roze bojom i da u njenoj garderobi, kući i kozmetičkom salonu preovladava ova boja.

Dva najbolja prijatelja iz Notingema Danijel Noks-Hevson (23) i Kelvin Borbidž (22) takođe su promenili svoja imena. Noks-Hevson se sada zove - Vladar Spajdermen Gandalf Volverin Skajvoker Optimus Prajm Goku Havijer Rju Zvučni Oblak Supermen Eman Betmen Treš, dok je njegov drug svoje ime promenio u Baron Venom Barlog Sajbertut Vejder Megatron Vegeta Robotnik Magneto Bizon Sefirot Leks Lutor Skeletor Džoker Grind.

Neka druga neobična imena u Britaniji su - Lian Madona Vog Na Naslovnoj Strani Magazina Em Si Hol Doson, njena sestra bliznakinja Ema Madona Ispovest Na Podijumu Za Igru Em-Si-Hol Doson, dok se njihova najbolja prijateljica zove Džema Stvarno Plavi Udarac Poza Kerol Em-Si-Hol Doson Ja Ja Inman.

  • hoćudaznam

    28.12.2011 09:30
    A kako ova nova imena zvuče u originalu?
  • The Lalosh

    27.12.2011 16:49
    Pre 100 godina
    bi ih strpali u ludaru, a za 100 godina će reći da su sasvim dosadni. :)
    Pa sad: kuda ide ovaj svet?
  • Maja

    27.12.2011 15:54
    Baš su face :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti