Sašila venčanicu od dresova Mančester sitija

Vatrena navijačica Mančester sitija sašila je venčanicu od dresova omiljenog kluba.
Vatrena navijačica Mančester sitija Karen Bel sašila je venčanicu od dresova omiljenog kluba.

Karen je od "prvog dana" znala u kakvoj venčanici želi da se uda. Nju nisu interesovali materijali, "sirena" i "pepeljuga" modeli haljina, nju je samo interesovalo da li će u verenikovoj i njenog kolekciji dresova Mančester sitija, biti "dovoljno metara" da sašije venčanicu.

Karen je od svog verenika, sada supruga Sajmona, uzela sve dresove Mančester sitija i sela za mašinu. Posle šest nedelja šivenja, Karen je imala venčanicu iz snova - haljinu sa motivima njenog omiljenog kluba.

Nakon "navijačkog venčanja" i prijema, mladenci se nisu uputili kući, već na utakmicu. Najbolji poklon za venčanje je bila pobeda Mančester sitija protiv Stouka 3:0.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti