Ima najtanji struk na svetu

Rumunka Ioana Spangenberg ima obim struka koji je manji od 50 centimetara, a zbog njenog neobičnog oblika tela nazivaju je "peščani sat".
Rumunka Ioana Spangenberg ima obim struka koji je manji od 50 centimetara, a zbog njenog neobičnog oblika tela nazivaju je "peščani sat".

Ioana (30) tvrdi da nikada nije bila na dijeti i da je stomak počeo da joj se sužava kada je bila tinejdžerka. Tada joj je obim struka bio manji od 40 centimetara.

Veliki kontrast Ioaninom struku jeste obim kukova koji iznosi oko 90 centimetara. "Niko mi ne veruje, ali ja jedem najmanje tri obroka dnevno i redovno jedem grickalice i čokolade. Jednostavno imam mali stomak i to je sve. Kao da imam prirodni želudačani blokator u stomaku. Jako sam patila zbog ovoga, ali sam konačno prihvatila kakva sam", rekla je Ioana.

Ioana je objasnila da je u Rumuniji bolje za devojke ukoliko su gojaznije jer to znači da dolaze iz bogate porodice. Ipak, pre pet godina Ioana je upoznala Nemca Jana i u roku od osam meseci njih dvoje su se venčali u Berlinu.

Jan je, kaže, jedini čovek koji je uvideo koliko je ona lepa iznutra i koji nije obratio pažnju na njen stomak.  "Jan je fotografisao moj struk i objavio na internetu, a podrška ljudi je bila neverovatna, učinio je da se osećam prijatno u svojoj koži", rekla je Ioana.

  • 05.02.2012 20:10
    Takva je kakva je, iz te kože ne može.
  • ns

    04.02.2012 17:49
    bolesno
  • 04.02.2012 16:34
    Užas!
    ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.