Amerikanci napravili milkšejk sa ukusom slanine

Poznati po inventivnosti na polju gastronomije, Amerikanci su osmislili novi specijalitet - "Šejk bejkon", milkšejk sa ukusom slanine.
Poznati po inventivnosti na polju gastronomije, Amerikanci su osmislili novi specijalitet - "Šejk bejkon", milkšejk sa ukusom slanine.

Posle milkšejka od čokolade, jagode i banane, stiže smrznuta poslastica sa slatko- slanim ukusom koju je lanisrao lanac restorana brze hrane "Jack in the Box".

Kako piše "Hafington post", novi mlečni proizvod ima 1.081 kaloriju, a sastoji se od sladoleda od vanile i sirupa slanine, sa prelivom od slatke pavlake i kandiranom višnjom kao ukrasom.

Oni koji su probali ovaj neobičan spoj slatkog i slanog uglavnom su zgroženi. "Užasno", "Bljutavo", "Nesvarljivo", samo su neke od njihovih reakcija.

  • Scotch Bonnet

    09.02.2012 16:24
    Poreklo
    Ko god da je izmislio ovaj milk sejk mora da je Vojvodjan poreklom!
  • 09.02.2012 12:17
    Ma dajte sipajte slaninu to u spric pa u venu,i da vidis. Nazovite ga "americki san".
  • Laki NS

    09.02.2012 12:08
    Ameri...
    ...bolesnici do bola...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.