Zbog "vetra" u biblioteci preti mu 10 godina zatvora?

Harold Vejn Hardli, 19-godišnjak iz Misisipija, mogao bi ostati zapamćen kao osoba koja je završila u zatvoru na 10 godina zbog običnog ispuštanja vetra u univerzitetskoj biblioteci.

Harold Vejn Hardli, 19-godišnjak iz Misisipija, mogao bi ostati zapamćen kao osoba koja je završila u zatvoru na 10 godina zbog običnog ispuštanja vetra u univerzitetskoj biblioteci.

A priča ide ovako: Harold je na toaletnom papiru ispisao poruku da je u biblioteci "ispustio bombu". Naravno, s obzirom da Amerikanci vrlo ozbiljno shvataju natpise na toalet papiru, student koji je video natpis odmah je "slučaj" prijavio profesoru.

Stvari su tada ubrzo eskalirale i pre nego što je nesretni Harold uspeo reći: "Čekaj, je'l to mene neko zaje***?!", Fakultet su preuzele 11 agencija i bezbednosnih službi koje su krenule u potragu za "teroristom".

Rukopis je odmah prepoznat i Harold je uhapšen, a zbog nespretno sročenog obaveštenja o tome kako je ispustio vetar u biblioteci preti mu čak 10 godina zatvora.

Odličan učenik, koji bi trebao da diplomira u maju, opravdao se rečima da je to sasvim uobičajeni izraz za puštanje vetra i još uvek mu nije jasno kako se uspeo naći usred priče o terorističkom napadu.

  • Andrija Šrek

    13.02.2012 18:30
    ...
    Paranoični Amerikanci...ali imaju i razloga da se boje...
  • зики

    13.02.2012 18:12
    ветар
    каква параноја!
  • V

    13.02.2012 18:01
    Bombu
    u današnje vreme u Americi ne spominjati ni u mislima, postali su preosetljivi. Bolje bi mu bilo da je pustio Tihomira Podlića ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.