FOTO: Putuje i slika se u baletskoj suknjici

Stariji muškarac koji na nasumice odabranim javnim lokacijama stoji samo u tutu suknjici sigurno izaziva šok i smeh, ali kad saznate zašto to radi, poželećete da kupite sve njegove fotke.

Stariji muškarac koji na nasumice odabranim javnim lokacijama stoji samo u tutu suknjici sigurno izaziva šok i smeh, ali kad saznate zašto to radi, poželećete da kupite sve njegove fotke. Ove fotke su potpuno bizarne, šašave, nezgrapne i smešne, ali to i treba da budu, piše webcafe.hr.

Fotograf Bob Keri gde god ide sa sobom nosi roze tutu suknjicu i kad uhvati vremena stavi je na sebe, pa se na javnom mestu i uslika. Pre nego što pomislite da je Bob samo još jedan u nizu čudnih umetnika ili perverznjaka, saznajte šta stoji iza ovih ludih fotki.

Naime, Bobova žena, po drugi put, boluje od raka dojke i Bob je odlučio dobro da je nasmeje, a pritom i skupi novac koje će donirati ljudima koji boluju od raka, i raznim organizacijama koje se bave prevencijom i lečenjem te zloćudne bolesti.

Prvi put u suknjici se slikao za jednu medijsku kampanju 2003. godine, kad se njegova žena prvi put borila sa rakom i taj njegov poduhvat ju je jako zabavio i nasmejao. Tada je Bob shvatio da je smeh najbolji lek, pa je odlučio da nastavi ovaj nesvakidašnji projekat koji je nazvao "The tutu project".

Bob na svojoj službenoj internet stranici prodaje knjigu "Balerina" sa svojim fotkama, a moguće je i donirati po dolar, za koji ćete dobiti bedž ili potpisanu razglednicu.

  • umetnica

    19.04.2012 20:53
    FENOMENALNO!!!!
  • Ljuba

    19.04.2012 16:07
    ...
    Car!
  • Lord Henry

    19.04.2012 09:13
    Prave vrednosti
    --- e to znaci "i u dobru i u zlu"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva