FOTO: Magli izabran za najružnijeg psa na svetu

Sa kratkom njuškom, očima koje izgledaju kao perle i čudnim sedim brkovima, kineski kukmasti Magli osvojio je prvo mesto na takmičenju za najružnijeg psa na svetu.
Sa kratkom njuškom, očima koje izgledaju kao perle i čudnim sedim brkovima, kineski kukmasti Magli osvojio je prvo mesto na takmičenju za najružnijeg psa na svetu.

U konkurenciji koju je činilo 28 pasa, Magli je osvojio titulu Najružnijeg, a osim "slave" nagrada uključuje i ček od 1.000 dolara za pseću hranu.

"Nisam mogla da verujem kad sam čula da je Magli proglašen pobednikom. Nisam znala u kom pravcu da pogledam. Tresla sam se kao i pas", rekla je Bev Nikolson, vlasnica psa.

Ovo Magliju nije prva nagrada. Naime, on je proglašen Najružnijim psom u Velikoj Britaniji 2005. godine.

A evo i ostalih takmičara:

  • Tenk

    24.06.2012 09:49
    Treći od dole isti Velja Ilić :D
  • 23.06.2012 18:35
    Svi su neodoljivi! Al stvarno tako mislim, vidi se da imaju karakter.
  • 23.06.2012 18:25
    Ovaj drugi od dole i nije tolko ruzan, ostali mogu opusteno u horor filmove :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti