"Grupi za smeh" zabranjeno smejanje

Indijski sud je naredio članovima "grupe za smeh" da se smeju nakon što se komšija žalio da zbog njih proživljava "psihičku agoniju".
Indijski sud je naredio članovima "grupe za smeh" da se smeju nakon što se komšija žalio da zbog njih proživljava "psihičku agoniju".

Otkako je naredba donesena nakon prošlosedmičnog saslušanja, članovi ove grupe u gusto naseljenom predgrađu indijske finansijske prestonice Mumbaiju nastoje da obuzdaju svoju veselost.

Predsednik grupe Sadanand Gate navodi da pokušava objasniti policiji da ova grupa želi da postigne mir, ne da ga narušava. Međutim, policija je ipak naredila "smejačima" da prave manju buku.

Lekar Madan Katarija tvrdi da je osnovao prvi "joga klub smeha" u Mumbaiju sredinom devedesetih, utemeljen na ideji da smeh donosi fiziološku i psihološku dobrobit. Katarija navodi da širom sveta postoji više od 6.000 klubova za smeh.

  • Andrija Šrek

    28.06.2012 11:24
    ???
    Čekaj, ja ne razumem - u naslovu kažete da im je zabranjeno da se smeju, a posle kažete da im je naredio da se smeju. Šta...???
  • Iznogud

    27.06.2012 09:00
    @ anonimus
    Nisi smesan!
  • 26.06.2012 19:44
    Nisu napisali koliko love klepa osnivač sekte. U početku sve besplatno, posle svako treba da plati negde oko 250 evra za CD i knjige osnivača.

    Lepo u svakoj državi osnuješ klub, lokalne podružnice, nađeš par hiljada ili par desetina hiljada lakovernih, i samo gledaš kako ti lova curi.

    Deluju i kod nas: http://www.smehklub.rs/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti