Crnogorci se tamičili u izležavanju

Takmičenje u izležavanju u etno selu Montenegro u Breznima kraj Nikšića završeno je nakon 24 sata neprekidnog ležanja podelom nagrade od 200 eura na četiri dela.
Takmičenje u izležavanju u etno selu Montenegro u Breznima kraj Nikšića završeno je nakon 24 sata neprekidnog ležanja podelom nagrade od 200 eura na četiri dela.

Nikšićani Ivan Perišić, Žarko Simović i Gorana Jovović i Podgoričanin Marko Đurović su nakon tačno 24 časa konstantnog ležanja ispod stogodišnjeg javora, odlučili su da odustanu od dalje borbe i podele 200 evra na ravne časti.

Nakon provedene prohladne noći, zamotani u ćebadima do grla, bez prava ustajanja, takmičari su ipak popustili. Tvrde, ipak, da su svi mogli još dosta da provedu u ležećem položaju, ali su se dogovorili da ne nastavljaju takmičenje, koje bi im možda u jednom trenutku i zdravlje ugrozilo.

  • Bulevarac

    02.07.2012 12:02
    wow
    jako smesno..
  • Jakoviti

    02.07.2012 04:43
    Treba odmoriti od izležavanja!
    Ako je zbog zdravlja, ona u redu! Velju...
  • Sremac

    01.07.2012 15:59
    Lenčuge. Ne mogu ni da se izležavaju k'o ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.