VIDEO: Usisivač od milion dolara

Jedinstveni usisivač presvučen dvadesetčetvorokaratnim zlatom za čišćenje "sa stilom" košta milion dolara.
Jedinstveni usisivač presvučen dvadesetčetvorokaratnim zlatom za čišćenje "sa stilom" košta milion dolara.

Proizvod je namenjen onima koji već imaju i besan automobil, i jahtu, i avion i privatno ostrvo, pa im samo fali još zlatan usisivač da konačno mogu da kažu da su uspeli u životu.

Ovaj model biće proizveden u ograničenoj seriji od svega 100 primeraka, koji će dolaziti sa sertifikatom i ugraviranim serijskim brojem, a iz kompanije poručuju da usisivač nije marketinški trik i da proizvod zaista radi, te da se može koristiti na uobičajeni način.

"Pre šest meseci probudio sam se u sred noći, i zapitao se zašto na tržištu nema usisivača od zlata. Bilo nam je potrebno pola godine da kreiramo ovaj model presvučen dvadesetčetvorokaratnim zlatom. Da li je za njegovu izradu upotrebljeno zlato u vrednosti od milion dolara? Ne, ali sama činjenica da posedujete ovakav usisivač vredi svaki cent", kaže Džastin Haver, direktor sektora za prodaju i marketing kompanije GoVacuum, a prenosi "Dejli mejl".

Dostava je besplatna.

  • D

    04.07.2012 10:49
    Sto bi baba rekla
    More besni su oni..
  • Branka

    02.07.2012 22:25
    uhhhh....
    ... a toliko gladnih u svetu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.