FOTO: Izobličila se da bi ličila na junakinje japanskih crtaća

Kineskinja Tina Leopard, blogerka i manekenka , uzdrmala je javnost svojim šokantnim slikama, koje je postavila na kineskoj verziji Tvitera – Veibu.
Kineskinja Tina Leopard, blogerka i manekenka , uzdrmala je javnost svojim šokantnim slikama, koje je postavila na kineskoj verziji Tvitera – Veibu.

Na slikama se jasno vidi njena ekstremno oštra brada i velike oči poput animiranih likova.

Naime, Kinom hara novi trend – izgled likova iz anima, popularne japanske crtane forme koja je osvojila čitav svet, a posebno Aziju.

Kineski sajtovi su preplavljeni slikama mladih koji daju sve od sebe da liče na animirane likove. Sve je počelo prošlog leta, kada je devojka pod nazivom Koko postavila slike i snimke na kojima je prikazano njeno mršavo telo, šiljata brada i neproporcionalno velike oči.

Ispostavilo se da je koristila razne vrste šminke i fotošop da bi postigla animirani izgled, ali izgleda da ljudima koji su želeli tako da izgledaju, to i nije bilo toliko bitno.

  • 11.09.2012 13:49
    Kapke operacijom, a zenice sočivima. Ne kažem da su slike autentične, već samo da je sasvim moguće to odraditi.
  • grd

    11.09.2012 08:41
    E kako je uspela da troduplo uveca oci?! Jel stavljala kvasca? Ljudi zaboravljaju da zivimo u doba komjutera gde sve moze da se namontira...
  • member

    10.09.2012 19:24
    fake.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.