"Njujork tajms" objavio: Obama podneo ostavku

I republikanci i demokrate u SAD doživeli su danas trenutak potpune zbunjenosti, iako propraćen različitim emocijama, pošto su pročitali poruku lista "Njujork tajms" na Tviteru, u kojoj je vest o ostavci državnog tužioca Erika Holdera greškom naslovljena "Ostavka Obame".

I republikanci i demokrate u SAD doživeli su danas trenutak potpune zbunjenosti, iako propraćen različitim emocijama, pošto su pročitali poruku lista "Njujork tajms" na Tviteru, u kojoj je vest o ostavci državnog tužioca Erika Holdera greškom naslovljena "Ostavka Obame".

Cela poruka "Njujork tajmsa" glasi: "Prenos uživo: Pogledajte pres konferenciju o Obaminoj ostavci".

Za samo nekoliko minuta pošto je poruka objavljena, društvene mreže zatrpane su šaljivim komentarima kao što su: "Au, frojdovska omaška menadžera društvenih medija??", "Pusti snovi..." ili "Na sekund sam pomislio da je Božić u septembru".

"Njujork tajms" je ubrzo poslao ispravku vesti, ali i ta je, kako piše "Vašington tajms", bila malo konfuzna, uz gramatičku grešku.

  • slikar

    27.09.2014 08:01
    @analiza
    Znate li koja se boja dobije od žute i zelene? E, takva nam je stvarnost i tom bojom bi mogli ofarbati celu Srbiju. Zašto? Pa kad eto imamo analitičare koji bi da vrate one koji su i osiromašili i pootpuštali, ili bolje rečeno opljačkali radni narod! Žutaći nemaju ni "h" od hrabrosti koju je do sada pokazao Vučić. Oni ni svoje redove ne mogu da dovedu u red, a ne da se nose sa državnim problemima. Dakle, na svu sreću su postali prošlost. Nikolić i Vučić su dobili puno poverenje ovog naroda, dobro su startovali, povratili ugled Srbije i vratili nadu ovom napaćenom narodu. Dovode nam svetske državnike u zemlju, bore se sa silnim nedaćama, koje su im ostavili oni za kojima još uvek
    pate razni analitičari i ljudi kratkog pamćenja.
    Dobijaće Toma i Vučić i dalje punu podršku dok je pameti u ovom narodu, a verujte da je ima!
  • Analiticar

    26.09.2014 17:53
    Analiza
    Aleksandar Vucic podneo ostavku zbog siromastva i nezaposlenosti stanovnistva!Ah, nismo mi te srece.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.