VIDEO: Prva reklama za seks u istoriji

Slovački umetnik Matus snimio je jednominutni promotivni video za seks u kom su glavni likovi rezač za olovke i jedna olovka.

Slovački umetnik Matus snimio je jednominutni promotivni video za seks u kom su glavni likovi rezač za olovke i jedna olovka.

Ovaj umetnik tvrdi da je stvorio prvu reklamu za seks na svetu.

Jednominutni promotivni video reklamira seks uz pomoć rezača za olovke i olovke bez "vulgarnih scena". Tvrdi da je u pitanju prva reklama na svetu koja promoviše seks bez ikakvih posebnih razloga.

"Kada seks postane rutina, neophodno je promeniti neke stvari. Zato ovo nije reklama za proizvod jer za neke stvari nije moguće kupiti rešenje. Osetio sam da je u pojedinim trenucima potrebno promeniti nešto u umovima ljudi i ovde se ne radi samo o seksu već o razmišljanju", kaže on.

Međutim, ova reklama neće biti prikazivana na televiziji već isključivo na internetu.

  • 13.10.2014 06:02
    Pa to je diskriminacija! Pod hitno da se napravi reklama sa dve olovke, ili dva zarezaca.
  • 12.10.2014 21:12
    odlicno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.