Tinejdžer se mesec dana uspešno pretvarao da je doktor

Jedan 17-godišnjak iz Floride uspeo je da se mesec dana pretvara da je doktor zaposlen u bolnici Sveta Marija na ostrvu Zapadni Palm Bič, noseći na sebi lekarsko odelo.
Jedan 17-godišnjak iz Floride uspeo je da se mesec dana pretvara da je doktor zaposlen u bolnici Sveta Marija na ostrvu Zapadni Palm Bič, noseći na sebi lekarsko odelo.

On je uz pomoć prepoznatljivog belog mantila, ali i stetoskopa i maske preko lica proveo 30 dana u bolničkom centru, šetajući i praveći se da je jedan od zaposlenih, ali srećom, nije pokušao da se bavi ovim odgovornim poslom.

Prema navodima iz bolnice, nikada nije imao kontakt ni sa jednim pacijentom iz bolnice, a nadzorne kamere su ga usnimile kako šeta hodnicima, ali nikada ne ulazeći u sobe. Obezbeđenje, kao i ostali lekari tvrde da su ga viđali kako se šeta hodnicima, ali nisu posumnjali u njegov identitet, s obzirom na to da mu je lice bilo pokriveno.

Sve dok jedan pacijent nije ustanovio da "možda neko dete šeta bolnicom", niko se nije zapitao za identitet ovog tinejdžera. Ova situacija pokazala je koliko je lako infiltrirati se u okruženje i proći potpuno neopaženo.

Policija je saopštila da nije bilo nikakvih krivičnih dela, a bolnica je odlučila da ne tuži roditelje mladića. Majka tinejdžera, međutim, navela je da je njen sin bolestan, te da je dugo odbijao da uzima lekove.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva