Prezentacija programa "Plants - Artists in Resistence" sutra u Titovim salonima

Prezentacija programa "Plants - Artists in Resistence" održaće se u ponedeljak, 3. aprila u Titovim salonima na Petrovaradinskoj tvrđavi.
Program se realizuje u okviru projekta Evropska prestonica kulture i obuhvata putovanja lokalnih umetnika u gradove koji su prethodno bili prestonice kulture, kao i boravak umetnika iz drugih zemalja u Srbiji radi sticanja iskustva i znanja.
 
Program će predstaviti menadžer za internacionalne projekte za Plenj 2015 - EPK i koordinator za realizaciju projekta Artists in Residence u okviru Novi Sad 2021 Petr Šimon. Iskustva će preneti koordinatorka programa Artists in Residence na projektu Vraclav 2016 - EPK Berenika Nikodemska.
 
Prezentacija počinje u 16 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - EPK 2021