Uhapšen Novosađanin koji je ukrao mercedes Hrvatici nakon provoda

Policija uhapsila je V.L. (34) Novog Sada osumnjičenog da je početkom meseca Hrvatici iz Osijeka ukrao "mercedes".
On je auto ukrao, kako navodi policija, nakon što je sa njenom drugaricom proveo noć, pa je ujutro iz njene torbe uzeo ključeve i odvezao luksuzni automobil. Osumnjičeni je uhapšen u Novom Sadu, a nađen je i ukradeni mercedes koji će vlasnici biti vraćen.
 
Podsetimo, da su mediji pisali da je ova Hrvatica zajedno sa drugaricom doputovala u Novi Sad u provod. Nakon što su se spremile za grad, krenule su da obilaze kafiće, a u jednom od njih upoznale muškarca, koga je su nakon provoda pozvala u svoju hotelsku sobu. Noć su proveli zajedno, a ujutru nije bilo ni mladića, niti "mercedesa".
 
Izvor iz MUP-a je tada naveo da devojke nisu bile od pomoći policiji jer o kradljivcu nisu znale ništa, osim približno njegove visine i boje kose, kao i to da je imao duks s kapuljačom i farmerke.
 
Autor: Blic

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika