U sudaru autobusa GSP-a i automobila povređeno devetoro, među njima i dete

U sudaru autobusa GSP-a i automobila koji se juče oko 9:45 časova dogodio u Sremskoj Kamenici je povređeno devet osoba, među kojima i šestogodišnja devojčica.

Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać kaže da su svi povređeni zadobili lakše povrede.

"Devojčica je zadobila povredu potkolenice. Ona je zbrinuta na licu mesta i potom prevezena u Dečiju bolnicu. Osam osoba koje su takođe povređene u sudaru zadobile su trzajne povrede vratne kičme i one su nakon pregleda upućene na dalju dijagnostiku", navodi Bursać.

Hitna pomoć je intervenisala i oko 18 časova na izlasku iz Rumenke u pravcu Kisača gde je u saobraćajnoj nezgodi povređen muškarac star 50 godina. On je zadobio povrede glave i prebačen je u Urgentni centar.

Takođe, sinoć oko 18 časova dogodio se lančani sudar više vozila na Bulevaru Mihajla Pupina, ali srećom, nije bilo povređenih.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika