Miran novosadski doček, uz lakše udese i intervencije zbog alkohola

Troje pešaka lakše je povređeno tokom prethodna 24 sata, dok u toku novogodišnje noći lekari Hitne pomoći nisu imali mnogo posla.

Sva tri udesa desila su se sinoć, počevši od 18:30 časova, kada je na Bulevaru Jaše Tomića, ispred Hotela Novi Sad lakše povrede glave zadobila 19-ogodišnja devojka. Zatim je oko 20 časova na uglu Bulevara oslobođenja i Narodnog fronta dvadesetogodišnja devojka lakše povredila skočni zglob. Poslednji udes bio je noćas oko 2 časa, kada je u ulici Braće Popović 75-ogodišnji pešak lakše povredio glavu i koleno.

Ekipe Hitne pomoći su tokom prethodna 24 časa obavile ukupno 105 intervencija i to više u toku noćne smene, kada se u centru grada slavila Nova godina.

Na Trgu Slobode tokom novogodišnjeg koncerta bile su raspoređene dve dežurne ekipe Hitne pomoći i jedno vozilo sanitarnog transporta. Prema rečima portparolke Hitne Mirjane Bursać, tokom dočeka nije bilo značajnijih intervencija osim nekoliko koje su povezane sa prekomernom upotrebom alkohola i to svega dvadesetak u toku noćne smene.

Inače, u vatrogascnoj jedinici za 021.rs kažu da su i oni tokom noći imali tek nekoliko manjih intervecija, bez značajnije materijalne štete.

 

/ #NSulice /Zapalio se automobil nakon sto je pogodjen vatrometom

Posted by NSU-Uživo sa novosadskih ulica on Thursday, December 31, 2015

Što se intervencija novosadske policije tiče, novogodišnja noć protekla je bez narušavanja javnog reda i mira i ozbiljnijih incidenata. Osim što je na Limanu uhvaćen Novosađanin sa muzičkim uređajem ukradenim iz automobila, policija je i od maloletnika u Savskoj oduzela gasni pištolj, pa će protiv obojice biti podnete krivične prijave. U novogodišnjoj noći, na području Južnobačkog okruga, nije bilo težih krivičnih dela ni u oblasti bezbednosti javnog saobraćaja, javljaju iz PU Novi Sad.

Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika