Mladići povređeni u udesima na autoputu i Mišeluku

Dva mladića lakše su povređena u dve saobraćajne nezgode koje su se tokom jučerašnjeg dana desile na ulicama Novog Sada.

Iako su vremenske prilike takve da se moglo očekivati više sudara, na sreću samo dva lakša udesa obeležila su dan za nama.

Prvo je oko 10:45 časova na autoputu Novi Sad - Beograd, između Kovilja i benzinske pumpe "Minut", povređen 25-ogodišnji mladić, koji je zadobio lakše kontuzione povrede grudnog koša.

Zatim je ceo dan bio miran, da bi se uveče oko 21 čas na Mišeluku desila saobraćajna nezgoda u kojoj je povređen mladić star 26 godina. On je zadobio povrede grudnog koša i desnog kolena, nakon čega je prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Inače, tokom prethodna 24 sata ekipe Hitne pomoći obavile su ukupno 99 intervencija, a ovoga puta najviše zdravstvenih problema imali su srčani bolesnici.

Autor: 021.rs/ foto: NSulice

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika