FOTO: Oružana pljačka u centru Novog Sada, dvoje povređeno

U strogom centru Novog Sada danas oko 9.30 h, mladić naoružan pištoljem opljačkao je zlataru "Stefan" na početku Jevrejske ulice (na platou kod Norka), javlja reporter portala 021 sa lica mesta.

On je uleteo u zlataru i pištoljem u glavu udario 47-godišnju radnicu, kao i sina vlasnika (26) koji se nalazio unutra u tom trenutku.

Uzeo je zlato i nakit, koliko je mogao da zgrabi i pobegao u Poštansku ulicu, a mladić krvave glave za njim. Svedoci za 021 kažu da se sve odigralo brzo i da je pljačkaša čekao taksista sa još dvojicom momaka koji su bili u vozilu.

Dok je trčao iz džepa mu je ispao špric sa iglom, sa vidljivim ostacima krvi u špricu.

Protrčao je pored radnika mesare Trlić koji su se u tom trenutku nalazili u ulici i potom uleteo u taksi vozilo. Policija je odmah krenula u poteru, presreli su taksi, a mladići su pobegli u okolne ulice.

Lekari su vozilom Hitne pomoći brzo stigli na lice mesta i zbrinuli povređene.

I žena i mladić su krvavih glava prevezeni u Urgentni centar na previjanje i dalju dijagnostiku. Uviđaj je u toku.

Autor: 021.rs

foto: S.K.

  • novosadjan

    07.02.2016 12:09
    pa ko da pomogne coveku em nije srbin em ako i neko pokusa milicija ce ga razvlaciti vise nego pljackasa
  • nevidjeno

    05.02.2016 13:10
    glupost za neverovati
    Neki pecinski pas se ovde izprovocirao za DNK analizu :) ahaha Pa naravno da se mora imati vec DNK i posto nemate zato bolje zatvorite policiju ionako je divlji zapad... A mogli su lako imati od skoro svakoga DNK, jer se cesto tokom zivota do 20te godine vadi krv, daje uzorak mokrace, testira koza, bris iz grla itd. itd. Bezbroj prilika da se uzme malo materijala, ali pecinski psi ostaju pecinski psi...zaglupljenog mozga , u cemu im je drzava najvise doprinela....
  • policija

    04.02.2016 20:36
    Sta ste se zapalili sa DNK i dokazima, pa bar policiji u ovom gradu nije problem da prepozna i nadje bagru i privede sudu. Nije problem u policiji, nego u sudu koji ih ne osudjuje jer je kompletno korumpiran. Ne mogu ni da zamislim koliko mora frustrirajuce biti cestit policajac u ovoj zemlji, izlagati zivot svakodnevno najgorem olosu ovog sveta, koji im se smeje u lice, jer zna da nece biti kaznjen. Pravo je cudo da uopste postoji neko ko to jos hoce da radi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika