FOTO: Molotovljevim koktelom zapaljena kola u centru Novog Sada

Automobil marke "hyundai" novosadskih registracija zapaljen je jutros u Ulici Ilije Ognjanovića kod Sokolskog doma.
Prema rečima očevidaca, nepoznati muškarac je najpre razbio staklo na zadnjem delu automobila, da bi potom ubacio molotovljev koktel zbog čega je sav enterijer izgoreo.
 
Prema nezvaničnim informacijama, automobil je u vlasništvu bivše supruge jednog od novosadskih biznismena.
 
Više informacija očekuje se nakon saopštenja policije.
 
Autor: 021, Blic
Foto: 021.rs
  • salajčanka

    18.03.2016 09:48
    prigovor
    @bivši izbeglica- prepozna se ?? e pa vidi ovako, ja ispred svoje kuće a ni u životu djubreta nemam!ali imam problem sto vise ne prepoznajem svoj grad u kojem su moji bar dva veka! dakle, odlično sto ima i takvih ,,pridošlica,, koji su se ovde skolovali, ovde rade, zaradjuju ogromne novce i ne zavise od drugih, pa u tom smislu, treba biti zahvalan ispod ovog neba ovom novom sadu i novosadjanima, što mogu da žive bezbrižno i sigurno. ali, i u novom sadu ima hiljade novosadjana koji su završili fakultete o svom trosku, pa ne mogu da se zaposle, jer niti su pridošlice niti su u nekoj od vladajućih stranaka, jel, da, tako da na tu temu mozemo da pričamo.......... ! a sada jos nešto, od takvih koji su od novog sada napravili prostačku mehanu dobojske zelezničke stanice i ne očekujemo, bez obzira na obrazovanje, da imaju lepsi rečnik! e to, je sad pitanje ekologije!!!!! nemam nameru vise da korespondiram sa prostacima!!
  • mivioni

    16.03.2016 06:35
    malo
    Eto ga sutra na auto placu,baba vozila na pijacu.
  • Rusofil_IQ0

    16.03.2016 01:57
    Mora da je posten neki svet kad im pale :)
    Srbistan zemlja sodome i gomore, kurvi, sterleta i boznismena
    PS: od nabrojanih kurve su najpostenije, to govori dosta o ostalima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika