Dvojica Novosađana lomila stakla na autobuskoj stanici

Protiv dvojice Novosađana, od kojih je jedan maloletan, policija će podneti zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, jer su razbijali staklo na autobuskom stajalištu.

U noći između subote i nedelje, patrola ih je zatekla kako lome stakla na stajalištu u Temerinskoj ulici.

Podsetimo da su vandali uništili potpuno nove autobuske nadstrešnice, krajem novembra prošle godine, zbog čega je reagovao i GSP.

"Ovakvo vandalsko ponašanje nije usamljen slučaj, budući da se svakodnevno suočavamo sa lomljenjima delova stajališta, cepanjima redova vožnje, pa čak i odnošenjem celih nadstrešnica", naveli su tada u GSP-u.

Autor: 021.rs

Foto: 021.rs

  • JAZZ

    17.03.2016 11:17
    Trebalo bi za maloletnike ipak da postoji barem nesto kao prinudni, dobrotvorni rad. Neki kamenolom i sl. kao mali Goli otok !
  • mrk

    17.03.2016 09:06
    i mi smo nekad imali visak alkohola u krvi pa nismo lomili nista. jednostavno tad je policija radila svoj posao. i kad smo jednom uradili, neko nas prijavio, panduri navatali, nalemali i nije nam vie palo na pamet. sd ovi komunalci nista ne rade i klincima je jasno da ako bilo sta urade protiv zakona, jednostavno ce se izvuci. postali su bahati tokom godina. i visak vaspitanja naravno fali
  • Dejan

    16.03.2016 10:12
    Višak
    Nije to višak energije, već višak loše droge i alkohola u krvi. Takvih klinaca ima trenutno nekoliko hiljada bez posla, bez ideje, bez vaspitanja. Nisu oni krivi ali zaista. Krivi su njihovi roditelji, društvo, školstvo, država. Ti klinci momci ne znaju za bolje od ulice a uzori su im na tv-u i žutoj štampi u njihvim domovima. Pogledajte po ulici videćete istetovirane, ćelave momke i devočice sa silikonima u ustima i grudima. HPV dobijaju sa 15 godina a onda vremenom sve moguće polno prenosive infekcije i bakterije. Deca će im piti silikonsko mleko a genetika će im biti mutirana zbog sile količine virusa i bakterija ako uopše budu mogle da zatrudne. E to je istina koju mnogi neznaju. Mi nemamo buduće radnike jer ih društvo ne stvara, mi imamo buduće prevarante i kriminalce i buduće starlete kako je to sad moderan naziv za prostituciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika