FOTO: Englez palio automobile u Petrovaradinu

Novosadska policija uhapsila je Engleza K. K. D. (33) zbog sumnje da je prošle noći zapalio dva automobila novosadskih registracija, jednu "škodu" i jedan "ford fokus" na parkingu Bloka 8 u Ulici Fruškogorskog odreda u Petrovaradinu, saznaje 021.
Policija je ovom stranom državljaninu odredila zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će biti doveden na saslušanje kod tužioca.
 
Spaljeni "ford fokus" je taksi vozilo. Kako je za 021 rečeno u Vatrogasnoj brigadi, potpuno je uništena unutrašnjost oba automobila, dok je oštećen i "fijat punto" parkiran kraj "škode".  
 
 
Ovo je drugo paljenje automobila u Novom Sadu u poslednjih 36 sati.
 
Samo dan ranije, u utorak ujutro izgoreo je još jedan automobil u Ulici Ilije Ognjanovića, u samom centru grada. Nepoznati muškarac je najpre razbio staklo na zadnjem delu automobila, da bi potom ubacio molotovljev koktel zbog čega je cela unutrašnjost izgorela. Prema nezvaničnim informacijama, automobil je u vlasništvu bivše supruge jednog od novosadskih biznismena.
 
Podsetimo i da se pre mesec dana dogodila slična situacija, kada su u jednoj noći izgoreli kombi i službeni automobil jedne firme.
 
Autor: 021
Foto: 021
  • Zdravko

    18.03.2016 01:28
    Drzava nam propada..
    Igrom slucaja taj isti englez remetio javni red i mir ispred bolnice "Vita "za odvikavanje od narkotika. Dosla policija, momak vidno nadrogiran psuje im sve po spisku, trazi od policajaca da ga vode negde da kupi heroin, ali posto ne znaju engleski zovu jos jednu patrolu policajaca. Dolazi i druga patrola, 10 policajaca oko engleza, on ih i dalje psuje, omalovazava i ko zna sta ne. Nasa policija mirno stoji, posle 15 min mu daju njegov pasos i puste ga, kazu mu "Go anywhere you want", jos mu i objasne gde ima hotel kad predje preko mosta. I onda se ovo desi. Drzavo raspadas se...
  • Dejan

    17.03.2016 22:04
    Nella
    @Nella Ti u 5.30 što ustaju idu da rade da bi napunili budžet. Mogla bi malo imati poštovanja prema radnicima da žive u državi u kojoj se ceni rad ne bi vozili škljocavce nego bi imali E klasu.
  • mrk

    17.03.2016 09:11
    @Sused

    TNG rezervoar ne moze da eksplodira!!! obrazujte se malo pre nego sto pisete komentare i to javne. cak ni benzinski ne moze da eksplodira. to sto vidite po filmovima i tamo skupljate svoje znanje, samo govori o vama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika