Novosadska policija hapsila zbog šverca droge i ilegalnog oružja

Novosadska policija je pretresom više lokacija pronašla heroin, marihuanu, amfetamin, ekstazi, 17 metaka različitog kalibra i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.
Zbog sumnje da su proizvodili i prodavali drogu i zbog proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija, privedeno je nekoliko osoba.
 
Policija je u stanu koji koristi E. A. (33) u Novom Sadu pronašla oko 58 grama marihuane, oko 71 gram amfetamina, 16 tableta ekstazija, 87 komada raznih tableta koje se nalaze na listi opojnih droga, digitalnu vagicu, 900 evra i 11.000 dinara, za koje se sumnja da potiču od prodaje droge. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je se bavio švercom droge.
 
U odvojenoj akciji, policija je u Novom Sadu i Subotici prilikom pretresa stana u Subotici kod dvadesetdevetogodišnjeg muškarca pronašla 50 tableta ekstazija, oko 16 grama marihuane i četiri stabljike indijske konoplje u saksijama. Protiv njega će biti podneta krivična prijava za šverc droge.
 
Prilikom pretresa stana A. L. (22) iz Novog Sada, pronađeno je 20 paketića heroina, paketić marihuane, 158 komada različitih tableta koje se nalaze na listi opojnih droga, 7.700 dinara i 160 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje droge, kao i tri mobilna telefona.
 
Policija mu je odredila zadržavanje do 48 sati. Protiv njegovog tridesetsedmogodišnjeg rođaka, od koga je oduzeto 18 paketića heroina, biće podneta krivična prijava.
  • Blajv

    04.06.2016 17:08
    @Dragan

    A što ne recimo smrtnu kaznu za svakog ko sluša Baju Malog Knindžu?

    Ako gledamo po društvenoj opasnosti...
  • Dragan

    03.06.2016 07:25
    Smrtne kazne kao u Saudiji za bilo koje droge. Uvedite to za sve te dilere koji dovoze iz Bosne, ALbanije, Kosova drogu i dilaju je nasoj deci. Smrtne kazne da vidis reda. Ulazis u Saudijsku avionom dobices listic da popunis i na vrhu u levom uglu jasan znak: Dead for Drug Trafficer.
  • sejdi

    03.06.2016 00:32
    zastareli zakoni
    Kanabis je lek!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika