Motociklista poginuo u udesu na ulazu u Kać

Sabo M. (34) iz Lipara kod Kule, izgubio je juče život u saobraćajnoj nesreći.

U Kaću, u ulici Svetosavskoj bb, na samom ulazu u Kać, iz pravca Novog Sada, došlo je do saobraćajne nesreće. Sabo, koji je upravljao motociklom iz još neutvrđenih razloga izgubio je kontrolu nad vozilom, sleteo sa kolovoza i tom prilikom poginuo, piše "Kurir".

Više informacija o nesreći očekuje se u saopštenju policije.

  • komsha

    19.06.2016 18:38
    neutvrdjeni razlozi???
    Izivljavaju se na tim motorima, moraju svi da paze na njih, posto oni sami ne zele....
    Posle su drugi ucesnici u saobracaju krivi sto se oni izivljavaju...
  • Mihajlo

    19.06.2016 15:04
    :(
    ne prilagodjena brzina, a taj deo puta od iskljucenja do ulaska u selo, je zesce kritican, ocajan, i autom se trucka, a ne na motociklu
  • Skoro prisutan

    19.06.2016 14:57
    Žrtva brzine!
    Bio sam juče u Kaću. Sedeli smo u kafiću 3 goluba, koji je manje od 500 m od mesta udesa. Sedeo sam odmah pored otvorenog prozora i čuo „urlik“ motora koji je projurio prema NS, a da ga uopšte ni video nisam. O brzini ne vredi ni govoriti! Deset-petnaest minuta kasnije, idući prema NS, video sam sa leve strane policijska kala i par ljudi okolo, ali i sanitetsko vozilo sa druge strane zelene površine (ul. Delfe Ivanić). Nikakvih užurbanosti. Odmah sam povezao sa „urlikom“ motora koji je protutnjao. Na tom mestu je za motoristu bilo blago skretanje u desno, da ide na put NS-ZR, ali je on, očito, produžio pravo.
    Šta god da je bilo, činjenica da je vozio pre-prebrzo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika