Krao alat iz automobila na Detelinari

Policija je uhapsila R. J. (28) iz Titela i odredili mu zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje na tešku krađu.

Njega je danas patrola zatekla kako na Detelinari krade alat iz automobila koji je prethodno obio. U zakonskom roku biće doveden na saslušanje nadležnom javnom tužiocu.

Policija je saopštila i da se za tešku krađu terete i Žabaljčani R. Č. (39) i  I. J. (26) koje je policija na Klisi uhapsila zbog sumnje da su ukrali vredan alat iz metalnih kontejnera preduzeća koja izvode radove na mostu. Obojica su uhapšena i  određeno im je zadržavanje do 48 sati, a protiv dvojice njihovih saučesnika, iz Žablja i Kaća, od kojih je jedan maloletan, biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku.

Takođe, u Temerinu su policajci podneli krivičnu prijavu protiv meštanina, osumnjičenog za tešku krađu. Ovaj dvadesetšestogodišnjak se tereti da je, u odsustvu vlasnika,  ukrao zlatni nakit iz kuće, a zatim ga prodavao zlatarama. Policija je pronašla nakit, identifikovala i saslušala osumnjičenog protiv kojeg će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

  • DonJuan

    01.07.2016 14:29
    @Nikola
    Reci cu ti tacno ko. Ova imitacija drzave, nesposobna da obezbedi pristojan zivot svojim gradjanima koji je porezom placaju za to, kao i lopine koje su mi vise puta krale stvari iz kola. A o tebi i tvojim moralnim nacelima dovoljno govori to sto si izabrao da komentarises mene a ne ovaj veliki problem svih novosadskih vozaca.
  • Nikola

    01.07.2016 03:11
    gnev
    Ko li vas je gnevom toliko zadojio...
  • DonJuan

    30.06.2016 21:29
    Ovakvima bih ruke odsecao, pa da vidis kako bi se za par meseci gradjani oslobodili terora ovakvih gnjida sto potezu za tudjim stvarima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika