Osmoro povređeno u šest udesa u Novom Sadu

Osam osoba je lakše povređeno u šest saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile tokom jučerašnjeg dana u Novom Sadu.
U Ulici Bate Brkića na Novom naselju, oko 15 časova, povrede glave zadobila je 35-godišnja žena. Ona je, prema rečima portparolke Hitne pomoći Mirjane Bursać, prevezena na dalju dijagnostiku u Urgentni centar.
 
"Međutim nezgode se tu nisu završile. Oko 15.30 časova, na uglu ulica Pap Pavla i Valentina Vodnika, oboren je pešak star 81 godinu. On je zadobio povrede glave i nakon inicijalne pomoći prevezen je u Urgentni centar. Na kraju dana, oko 20 časova, u Sremskim Karlovcima, na putu ka Banstolu, povređene su tri osobe. Dve žene, starosti 46 i 49 godina, i jedan 53-godišnji muškarac. Oni su zadobili naizgled lakše povrede, te su prevezeni na dalju dijagnostiku", kaže Bursać.
 
Ranije tokom dana su se dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima su povređene tri osobe, a u Rumenki je došlo i do prevrtanja kamiona, o čemu više možete pročitati OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika