FOTO: Težak udes na Telepu, žena prevezena na reanimaciju

Mlađa žena teško je povređena u udesu koji se nešto pre 15 časova dogodio na Bulevaru patrijarha Pavla.

Na ženu pešaka naleteo je automobil i naneo joj višestruke povrede, zbog kojih je ostala u besvesnom stanju.

Kako za 021 navodi Kristina Jovanović iz Hitne pomoći, žena je prevezena u Urgentni centar na reanimaciju.

Policija obavlja uviđaj.

  • Marko

    02.12.2017 23:53
    Haos
    Bio sam prisutan i vozio kamion iza kojibse vidi na slici... Molio sam boga da devojka prezivi ! Nisam mogao da spavam nedelju dana ... Da li neko zna da li je devojka prezivela?
  • domorodac

    28.07.2016 20:01
    odgovor paoru
    paore@ ti hoćeš da kažeš da neka politička opcija ima veze sa bahatom vožnjom i da si ti primetio da je tvoja patriJotsko brdsko-planinska koalicija besprekorna u poštovanju saobraćajnih propisa dok im iz džipova do daske zavijaju gusle i šuplje kosti, a da "izdajničke i strano-plaćeničke" ravničarske političke partije blagosliljaju nasilje na drumu?!?! mislim da si promašiuo članak i da za ovaj komentar nisi zaslužio sendvič sa parizerom.
  • Paor

    28.07.2016 14:37
    @Western
    Ja sam imao tri puta bliski susret sa bahatim vozačima, a sva tri puta se radilo o meštanima (čitaj: domorocima), koji su umislili da zato što su ovde rođeni mogu šta hoće da rade na drumu.

    Naravno i sam sam meštanin čiji su preci zabeleženi u Vojvodini još u 17. veku, ali to mi ne daje nikakva prava na bahaćenje ili kršenje zakona.
    Primetio sam da su ti bahati momci povezani sa separatističkim strankama, pa valjda misle da će ovde uskoro da oni vladaju.
    Ipak, to su njihove puste želje i sa odlskom "Monti Pajtićevaca", i njihova se sveća polako gasi.
    Najzad je došlo vreme da odgovaraju pred zakonom baš svi, koji krše propise, uključujući i dotične.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika