Tri devojke i mladić napali otpravnicu vozova u Petrovaradinu

Grupa mladih napala je danas otpravnicu vozova u Železničkoj stanici Petrovaradin Milanu Stojanović, dok je obavljala svoj posao, saopšteno je iz preduzeća "Infrastrukture železnice Srbije".
Kako je navedeno, ona je rano jutros, izašavši na peron da dočeka i otprati nailazeći voz, primetila neprikladno ponašanje tri devojke i jednog mladića, koji su bili u vidno alkoholisanom stanju i zamolila ih da se pomere sa koloseka. Oni su je prvo verbalno, a potom i fizički napali i povredili.
 
Povređena otpravnica vozova je kolima Hitne pomoći prevezena u KCV, a konstatovane su joj lakše povrede. Policija traga za napadačima.
 
Iz "Infrastruktura železnica Srbije" podsećaju da ovo nije prvi napad na otpravnike vozova. U aprilu 2005. godine od posledica napada na radnom mestu preminula je otpravnica vozova u Železničkoj stanici u Sremskim Karlovcima, dok je u novembru 2008. godine povređen jedan čuvar na stanici u Petrovaradinu.
 
Iz tog preduzeća apeluju na građane da se primereno ponašaju, kao i da poštuju upozorenja zaposlenih, jer su ona upućena prevashodno u cilju bezbednosti.

Teme

NAPAD
  • Smrad totalni

    27.07.2016 22:23
    Uzima
    Podivljao Petrovaradin, pa to ti je... Prošle sedmice ubiše nam komšiju u Račkog, sad pijane devojke biju ženu na stanici...
  • Mile

    27.07.2016 21:17
    Nebeska omladina
    U modi je biti bahat i agresivan, inače se ne uklapaš u ekipu.
  • Novosadjan

    27.07.2016 20:46
    Trebala je da očiti pa da ih voz pokupi ovakvo je samo dobila batina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika