FOTO: Četvoro povređeno u udesima na Grbavici i Podbari

Četiri osobe su povređene u dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile tokom jučerašnjeg dana u Novom Sadu.
Ozbiljniji udes se dogodio oko 21:30 časova na uglu Miše Dimitrijevića i Gogoljeve ulice na Grbavici, gde su povređene tri osobe. Kako za 021 kaže Kristina Jovanović iz Hitne pomoći radi se o lakšim povredama.
 
"Povređene su dve ženske i jedna muška osoba. Žena stara 31 godinu zadobila je povrede vratnog dela kičme, dok je 32-godišnja žena povredila grudni koš i vrat. Muškarac od 39 godina zadobio je lakše povrede ramena i nadlaktice. Svi povređeni su prevezeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje", kaže Jovanović.
 
Ekipa Hitne pomoći je intervenisala i ranije tokom dana, kada se na uglu Temerinske i Venizelosove na Podbari dogodila nezgoda u kojoj je lakše povređena jedna ženska osoba.
 
Podsetimo da je juče oko pet časova na Kamenjaru povređena taksistkinja I. V. čiji su auto oteli nepoznati momak i devojka, a potom ga slupali. Više o ovom incidentu pročitajte OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika