FOTO: Masovna tuča kod "Arene", teško povređen mladić na Intenzivnoj nezi

Najmanje dve osobe su povređene, od toga jedna teže, u tuči koja se se prethodne noći oko 1 čas dogodila ispred bioskopa "Arena", na Bulevaru Mihajla Pupina.
Prema rečima Kristine Jovanović iz Hitne pomoći, povređeni mladići imaju 20 godina.
 
"Jedan mladić je u besvesnom stanju, sa teškim povredama, prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, dok je drugi mladić zadobio lakše posekotine ruke", kaže za 021.rs Jovanović.
 
 
Kako za 021 navode u Kliničkom centru Vojvodine, mladić B. T. (20), koji je prevezen na reanimaciju je nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru smešten na odeljenje intenzivne nege KCV i nalazi se pod stalnim lekarskim nadzorom.
 
Kako se navodi na fejsbuk stranici "Uživo sa novosadskih ulica", u tuči su korišćene staklene flaše i drugi predmeti, intervenisala su četiri vozila policije, a nekoliko mladića je privedeno.
 
Nije poznat uzrok tuče, niti koliko je tačno osoba učestvovalo. Više informacija očekuje se u saopštenju policije.
  • Sveta

    13.08.2016 08:02
    Trenirali za budućnost
    Svi ti mladi ljudi koji se noću tuku po ulicama gradova tako treniraju za buduće zanimanje telohranitelja odnosno za poslovnu pratnju. Praksa i ožiljci su im propusna legitimacija za prijem na razgovor i zaposlenje. Dodatak tome su prijave kod milicije i dežurnog sudije....
  • Realista

    11.08.2016 14:54
    300%
    Mladi momci, studenti, dosli iz daleka da uce nauke u velelepnom "gradu"
  • Sandra

    11.08.2016 09:39
    Da imaju brige i muke, ne bi nocu besneli po ulicama nego mislili sta i kako da rese... Neradnici,redom svi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika