Krivična prijava protiv mladog Novosađanina zbog tuče ispred Arene

Novosadska policija pronašla je 19-godišnjeg Novosađanina osumnjičenog da je u tuči između petorice mladića u noći 10. avgusta na Bulevaru Mihajla Pupina, teško povredio jednog 20-godišnjaka.

Tužilaštvo je ovaj događaj okvalifikovalo kao krivično delo teške telesne poivrede.

Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava.

Kako je 021 ranije izvestio, dve grupe mladića potukle su se u sredu u 1 čas noću ispred bioskopa Arene, i tom prilikom povređene su dva 20-godišnjaka. Jedan mladić je u besvesnom stanju, sa teškim povredama, prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, dok je drugi mladić zadobio lakše posekotine ruke. Kako su za 021 naveli u Kliničkom centru Vojvodine, mladić B. T. (20), koji je prevezen na reanimaciju je nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru smešten na odeljenje intenzivne nege KCV i nalazi se pod stalnim lekarskim nadzorom.
 
Inače, u tuči su korišćene staklene flaše i drugi predmeti, intervenisala su četiri vozila policije, a nekoliko mladića je privedeno.
 
I dalje nije poznat uzrok tuče.

  • Goran

    12.08.2016 07:33
    na teski prislni rad u Zenicu pred pec za lijevanje zeljeza pa da vidis 2 godine i odu mu pluca ko ce da ih hrani 20 godina
  • Sudija Dred

    11.08.2016 19:26
    A zasto se ovo ne kvalifikuje kao pokusaj ubistva? Neverovatno koliko se od samog pocetka procesa sve ublazava. Sta ocekivati od sudije kada tuzilac ovako naopako razmislja.
  • cvrle

    11.08.2016 18:53
    prinudni rad
    cela drzava bruji o tome ali niko od vlastodrzaca ni ne spominje... a trebalo bi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika