FOTO: Uhapšeni lopovi koji su opljačkali 20 stanova u Novom Sadu

Novosadska policija rasvetlila je dvadeset provala u stanove, počinjenih od marta ove godine na području grada.

Za ove krađe osumnjičena su dvojica Novosađana, D. D. (47) i D. D. (45) koje su inspektori novosadske kriminalističke policije, u saradnji sa kolegama iz Šapca, uhapsili, u sredu, neposredno nakon provale u jedan stan u tom gradu.

Sumnja se da su oni, u proteklih šest meseci, u centru Novog Sada, na Limanu i Novom naselju, obijali stanove iz kojih su krali uglavnom novac i zlato, ali i mobilne telefone i računare. Kod njih je pronađen alat kojim su, kako se sumnja, počinili i više od dvadeset krađa.

Određeno im je zadržavanje do 48 sati, a biće dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

Policijska uprava u Novom Sadu poziva građane koji su opljačkani, a nisu to prijavili policiji, kao i one koji mogu pružiti korisne informacije o osumnjičenima, da se jave na broj telefona: 064/ 892 4058.

  • panonius

    11.09.2016 13:06
    nemojte ih dirati
    Ma , to su polaznici nekog megatrend juniverzitija , trebalo im je šuške za upisninu pa morali da pelješe.... Nego , oduševljen sam predlogom da im se istetovira na čelo da li su lopovi , pedofili , ubice.... Pa neka se šetaju ulicom. Humano !!!!!!!
  • edere

    09.09.2016 08:34
    Fizionomija vam sve kaze. Studira se na Akademiji Policijaca.
  • Zerstorer

    08.09.2016 21:36
    DD I DD
    Dakle braca blizanci:)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika