Maloletnici otimali ženama nakit i pljačkali prodavnice

Policija je identifikovala i pronašla četvoricu osumnjičenih za deset teških krađa.

Jedan osamnaestogodišnjak i trojica maloletnika terete se da su počinili najmanje osam tzv. drskih krađa, otimajući ženama na ulici zlatni nakit.

Sumnja se da su opljačkali i jednog kanadskog državljanina, kome su oteli novac, narukvicu i dokumenta.

Oni su osumnjičeni i za dve provale u prodavnice iz kojih su, kako se sumnja, ukrali novac i robu.

Dvojica maloletnika vraćena su u Vaspitno-popravni dom u Kruševcu, a protiv osamnaestogodišnjaka i trećeg maloletnika biće podnete krivične prijave u redovnom postupku.

  • babun

    14.09.2016 16:38
    nisu deca kriva
  • NS49

    09.09.2016 06:04
    Niko im ništa ne može a probajte ih prijaviti pa ćete videti. Imao velikih problema pa ispalo da sam kriv. Kao star sam pa mi smetaju deca. Što su nas napadali i pravili štetu nikome ništa.
  • Mile kontra

    08.09.2016 20:58
    robija
    Uvesti zakon po kome maloletnicima koji pocine takva i slicna dela suduti kao punoletnim licima, kakav dom kakvi bakraci, pravac robija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika