Opljačkana kladionica u centru, jedan razbojnik uhapšen

Dejan S. (20), jedan od osumnjičenih za razbojništvo u kladionici "Meridijan" u Daničićevoj ulici, u centru grada, uhapšen je na izlasku iz Novog Sada.

On je juče oko 11 časova, zajedno sa Markom N, (23) upao u kladionicu, nakon čega su nasrnuli na radnika.

"Upali su i prebili radnika. Potom su pokupili kompletan pazar iz kladionice. Nakon toga Dejan je zaustavio taksi i ušao u njega, a Marko je pobegao. Međutim, svega dva-tri minuta nakon krađe, Dejan je uhapšen u taksiju", kazao je izvor iz istrage za "Kurir".

Uhapšen je na benzinskoj pumpi, prema izlazu na auto-put Novi Sad - Beograd. Kod njega je pronađen i ukradeni novac.

Inače, za njim je policija tragala poslednjih dana. On se sumnjiči da je, takođe u Novom Sadu, uz pretnju velikim nožem, od jednog vršnjaka, uz ozbiljne pretnje da će ubiti njega i njegove roditelje ako ga prijave policiji, ukrao oko 100 grama zlata. Policija je navela da je osumnjičeni naterao mladića da mu preda zlatni nakit, prislonivši mu nož na vrat.

Za Markom N. policija i dalje traga.

  • salajka

    16.09.2016 19:12
    stefaniva13@gmail.com
    E moj wb nisi video grad verovatno a bezis vrv u svom dvoristu od kokošaka ....ekipa vam se totalno skucila :D reko izdrži do ponedeljka eto te u kraju ;))))
  • Markan

    15.09.2016 16:44
    WB
    Kakva ludnica kad se masa i dalje bavi sajber kriminalom.
  • ACA + B

    15.09.2016 15:55
    PODBARAC
    Dejo sine podbarski drz' se ! Mare batice ne daj krimosima u plavom da te ulove !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika